Salon Ioana Targu Mures


Angajăm personal cu experiență şi cu clientela formată. Condiţii deosebite!

Informaţii: Feier Monica - administrator  0744 484 198Salonul de înfrumuseţare Ioana a fost inaugurat în anul 2004 în Târgu Mureş. Deşi este poziţionat într-un cartier aglomerat am reuşit să creăm o oază de intimitate - un loc ideal unde să îţi încarci bateriile. Colectivul nostru format din profesionişti cu experienţă îţi garantează că vizitându-ne ai făcut primul pas sau de ce nu prima declaraţie de dragoste faţă de tine şi propriul tău corp. 

Obiectivul nostru este satisfacerea celor mai rafinate gusturi pentru toţi clienţii noştri. Am creat pentru voi o ambianţă plăcută şi rafinată  la cele mai înalte standarde. Produsele folosite de noi sunt de cea mai înaltă calitate, mărci de renume a celor mai cunoscute branduri din domeniu.


Ne adresăm tuturor: femeilor, bărbaților, tinerilor sau celor mai în vârstă prin tratamente sau servicii personalizate şi particularizate. Serviciile noastre sunt într-o permanentă dezvoltare şi extindere. Căutăm mereu ceea ce este revoluţionar în domeniu, dar recunoaştem şi eficienţa dovedită a produselor cosmetice aşa zis clasice sau consacrate.


Preţurile practicate de noi sunt decente, accesibile marii majorităţi a oamenilor din oraşul nostru, lucru care face parte din strategia noastră comercială şi cu care ne mândrim mult.


Vă aşteptăm cu drag să ne treceţi pragul şi să deveniţi unul din clienţii nostri... precum îndeamnă motto-ul nostru: "... pentru că ŞI frumuseţea TA contează"